Skip to main content


Handlevogn: kr 0,00

Produkter

Vi anbefaler:

Rhododendron 'Nova Zembla'

Linker

Norsk Gartnerforbund

Norsk Gartnerforbund (NGF) er den eneste faglige- og næringspolitiske organisasjonen spesielt for norsk gartneri og hagebruk. NGF arbeider for å bedre de faglige og politiske betingelsene for næringen, og styrke samarbeidet mellom norske produsenter.

Staudegruppa tilsluttet Norsk Gartnerforbund

Staudegruppa er en gruppe norske staudeprodusenter tilknyttet Norsk Gartnerforbund. Sidene gir en oversikt over hvilke planteslag som er tilgjengelige på det norske markedet, og hvem som produserer og forhandler de forskjellige planteslagene. Sidene har også informasjon om bruk av stauder til ulike behov både til privathager og til større offentlige eller private anlegg.

Opplysningskontoret for blomster og planter (OBP)

Her finner du bilder av et stort utvalg planter.

De hagegales forum

En side for de hageinteresserte med eget forum, artikler og temasider, samt linker til planteskoler og planteinformasjon fra inn- og utland.

Magnar Aspaker

Demonstrasjonshage med salg av stauder. Har også en del sjeldne stauder i arktisk miljø. Selger boken "Smågodt for staudegale" som han selv har skrevet.

Primula verden

Engelsk side. Trolig den beste siden med oversikt over forskjellige primula, med bilder av de fleste.

Wikipedia plant list

The Plant List is a list of botanical names of species of plants created by the Royal Botanic Gardens, Kew and the Missouri Botanical Garden and launched in 2010. It is intended to be comprehensive, that is, deal with all known names of species.

Hageplanlegging

Gardena garden planner

"Online garden planner — for an easy and creative way to draw and plan your garden". Støtter drag og drop og har mange ferdige objekter som trær, busker, blomster og andre ting.

Google Sketchup - Landscape blog entries

Blogg med landskaps relaterte Sketchup artikler